Кингсли Коман отказва да преподпише с Байерн Мюнхен, иска трансфер във Висшата лига


Кингсли Коман отказва да преподпише с Байерн Мюнхен, иска трансфер във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3100 0

Желанието на Кингсли Коман да играе във Висшата лига е един от основните фактори в решението му да отхвърли предложението за нов договор на Байерн Мюнхен. Sky in Germany предава, че френският национал не се чувства вече комфортно в баварския гранд, като е поискал значително увеличаване на заплатата и се чувства недооценен.

Според информациите, Коман търси нова сделка на финансовото ниво на Лерой Сане, който се присъедини към Байерн от Манчестър Сити миналото лято. 25-годишният футболист е в германския колос от 2015-а насам, но настоящият му контракт изтича през лятото на 2023, което прави подновяването на сделката по-малък приоритет за баварците.

„Много сме спокойни. Мисля, че финансовият таван няма да бъде надминат. Ако не го приеме, в края трябва да си постоянен като клуб. Дейвид Алаба, очевидно не ни хареса, че го загубихме, но договорът изтече. Кингсли, той все още има две години – до тогава ще се случат много неща в света“, сподели клубният президент Ули Хьонес в интервю за MagentaTV.

Междувременно в Байерн Мюнхен уредиха трансфера на млад национал на Германия (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички