Керъл си взе смъртоносна охрана, за да се пази от обирджиите


Керъл си взе смъртоносна охрана, за да се пази от обирджиите

1325 0

Нападателят на "Уест Хем" и английския национален отбор Анди Керъл ще затегне сериозно охраната на своя дом. За целта футболистът е закупил две специално обучени кучета, порода Кане Корсо.

Новите домашни любимци на семейство Керъл струват впечатляващите 30 хил. паунда. Те са специално дресирани да изпълняват конкретни команди, а според експерти тази порода е една от най-опасните.

Кучетата ще пазят дома на Керъл и годеницата му Били Мъклов. Двамата имат едногодишен син Арло, а футболистът има още две деца от предишна връзка.

"Кучетата са обучени да нападат, хапят и спират на място. Не мога да коментирам цената им, но със сигурност са доста спокойни животни, докато не чуят командите", разкри пред вестник "Сън" собственикът на развъдника, от който са купени кучетата.

Анди Керъл купува новите си домашни любимци седмица след като стана жертва на въоръжен грабеж. Той беше преследван и нападнат от организирана банда, която отмъкна пари и часовника му.

Футболистът в момента се възстановява от контузия в коляното и за това не взима участие в мачовете на своя "Уест Хем", припомня bTV. Той игра само в първия кръг на Висшата лига в Англия, когато отборът му загуби от "Челси" с 1:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички