Суарес разказва изумителна история за Стъридж и трите дузпи срещу Юнайтед


Суарес разказва изумителна история за Стъридж и трите дузпи срещу Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1800 0

Помните ли голямото дерби Манчестър Юнайтед - Ливърпул на "Олд Трафорд" на 16 март 2014 година, когато мърсисайдци победиха с два гола от дузпи на Стивън Джерард и попадение на Луис Суарес. Накрая дори капитанът на "червените" изпусна трети 11-метров наказателен удар.

Сегашният ас на Барселона Суарес разказва в биографичната си книга как никога не си е представял, че ще види отсъдени цели три дузпи в това дерби, и то на "Олд Трафорд". Уругвайският стрелец коментира една определена - тази за нарушение на Неманя Видич срещу Даниел Стъридж.

"Когато видях как Даниел пада на тревата, веднага си помислих, че това е дузпа. Но после забелязах колко побеснял е Видич и си казах вътрешно, че може би няма фаул. Беше невероятно, защото никога не съм очаквал да ни дадат цели три дузпи на "Олд Трафорд".

Реално Стъридж симулира, но се просна толкова добре, че заблуди дори мен. А после гледах повторение и осъзнах, че той бе на около метър от Видич. Казах на Даниел по-късно дали осъзнава какво щеше да ми се случи на мен при такова плонжиране. А той отвърна, че усетил докосване от Видич, но започна да се смее, защото очевидно лъжеше", споделя Суарес в книгата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички