Карагър посочи най-добрия трансфер на Клоп в Ливърпул - не е Салах, нито Ван Дайк


Карагър посочи най-добрия трансфер на Клоп в Ливърпул - не е Салах, нито Ван Дайк
Снимка: Getty Images/Guliver

15013 0

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че според него крилото Садио Мане е най-добрият трансфер в тима на мениджъра Юрген Клоп. Сенегалецът премина на "Анфийлд" през 2016 година от Саутхемптън. За него мърсисайдци платиха 41 милиона евро заедно с бонусите. Сега цената му според transfermarkt.com е 120 милиона евро.

"Можете да наречете "най-добра покупка" Мохамед Салах, Върджил ван Дайк или Алисон, предвид това колко са допринесли те за отбора. Но лично аз настоявам, че Садио Мане е правилният отговор на този въпрос", заяви Карагър за The Telegraph.

"В момента считам за най-добри на левия фланг Мане, Рахийм Стърлинг и Еден Азар, особено предвид трансформацията на Роналдо в нападател и проблемите на Неймар след Световното първенство. Смятам също така, че Мане е първото крило от истинско световно ниво от времето на Джон Барнс и най-добрият ляв флангови играчи от почти 30 години", допълва бившият футболист. Вижте в този материал какви проблеми мъчат Юрген Клоп преди мача с Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички