Карагър, бесен: Висшата лига се превръща в посмешище


Карагър, бесен: Висшата лига се превръща в посмешище

1288 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който работи като експерт в английска телевизия, разкритикува Нюкасъл, заради играта им срещу лидера във Висшата лига Манчестър Сити. В двубоя от 20-ия кръг на първенството "свраките" бяха победени с 1:0.

"Това важи не само за Нюкасъл. Много отбори от Висшата лига играят по толкова срамен начин срещу клубовете от Топ 6. Сега някои клубове по отношение на нивото станаха твърде далеч от останалите. Преди всеки отбор можеше да даде отбой на другия, сега аутсайдерите напълно ги устройва и загуба с 0:1 или 0:2, да не е само по-голяма. Висшата лига се превръща в посмешище", коментира Карагър пред The Mirror.

"Премиърлийг просто ще загуби интереса на зрителите, ако продължи така. Нямам претенции конкретно към Нюкасъл, не са само те проблемът. Проблемът е в това, че във всеки кръг отборите от дъното играят по подобен начин. Дори да сте аутсайдер, трябва да имате някакъв план как да победите съперника и да се опитате да спечелите. Трябва да бъдете по-агресивни, а не да се примирявате с поражението", бесен е бившият защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички