Лоши новини в Ливърпул: Контузията на Хендерсън е по-тежка от очакваното


Лоши новини в Ливърпул: Контузията на Хендерсън е по-тежка от очакваното
Снимка: Gulliver/GettyImages

1974 0

На "Boxing Day" Ливърпул постигна най-изразителната си победа от началото на сезона, като се наложи с 5:0 на "Анфийлд" над Суонси. В събота играчите на Юрген Клоп излизат за поредния си мач от Висшата лига, като Лестър пристига в града. "Лисиците" се намират в труден период, като загубиха три от последните си четири мача.

Два дни преди мача мърсисайдци обявиха най-големия трансфер в историята си, като платиха 75 милиона паунда за защитника на Саутхямптън Върджил ван Дайк.

Но добрите новини за "червените" свършват до тук. В дербито с Арсенал по-рано този месец, капитанът на тима Джордан Хендерсън получи разтежение и бе заменен още в 13'. От клуба обявиха, че той няма да играе до края на 2017 година, но днес "The Times" твърди, че травмата на опорния халф е по-сериозна от очакваното.

"Ливърпул може да бъде без своя капитан Джордан Хендерсън за мачовете през целия януари. Той може да пропусне всички срещи от първия месец на 2018 година", пише изданието.

През януари Ливърпул ще трябва да играе първо с Евертън у дома в мач от третия кръг на ФА Къп. Освен това те ще приемат на легендарния си стадион и лидера в класирането Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички