Карагър: Артета върна Арсенал в правия път


Карагър: Артета върна Арсенал в правия път
Снимка: Guliver/GettyImages

1668 0

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър поздрави треньора на Арсенал Микел Артета за свършената от него работа начело на клуба от Западен Лондон. Бившият бранител говори преди сблъсъка на „мърсисайдци“ срещу „артилеристите“ в понеделник вечер, като заяви, че испанският наставник е превърнал Арсенал в съвсем различен отбор от този, който наблюдавахме през последните години.

През изминалия сезон „топчиите“ отново гостуваха на Ливърпул в началото на кампанията, но тогава воденият от Унай Емери тим получи звучен шамар на „Анфилд“ и загуби с 1:3. Според Карагър Артета извлича много по-добри резултати и представяне в сравнение с предшественика си, въпреки ограничените ресурси в тима. „Няма съмнение, че Арсенал се върна на правия път под ръководството на Артета. Смятам, че той беше страхотно попълнение. Впечатлен съм от начина, по който той ръководи отбора. Мисля, че всички ще се съгласим, че трябва да бъде свършена още много работа в тима, за да може той да се върне на нивото, на което феновете на Арсенал желаят той да бъде“, заяви Джейми Карагър в шоуто ‘Pitch to Post’.

Ливърпул и Арсенал излизат един срещу друг в понеделник вечер като два от лидерите в класирането във Висшата лига. В първите два кръга мърсисайдци се справиха с отборите на Лийдс и Челси, докато играчите на Артета постигнаха успехи срещу Фулъм и Уест Хям. А ето как Микел Артета е накарал капитана Пиер-Емерик Обамеянг да преподпише с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички