Какво каза Ерик тен Хаг за Уулвс 3:4 Манчестър Юнайтед и за 18-годишния герой Коби Мейну?


Какво каза Ерик тен Хаг за Уулвс 3:4 Манчестър Юнайтед и за 18-годишния герой Коби Мейну?
Снимка: Getty Images

4539 0

В четвъртък (1-ви февруари) вечер Манчестър Юнайтед постигна важна и зрелищна победа при гостуването си на Уулвърхемптън от 22-рия кръг на Висшата лига.

Коментарът на Тен Хаг

След последния съдийски сигнал Ерик тен Хаг изрази мнение, че тимът му е трябвало да води с 3:0 или 4:0 и да не позволява на "вълците" да връщат интригата в мача:

"Победата е огромна по значение, но този мач имаше много страни. Нека първо се насочим към позитивните - мисля, че в продължение на един час играехме добре и диктувахме случващото се на терена. Трябваше да водим с 3:0 или 4:0, но не го направихме и към края бяхме малко наивни. Начинът, по който допуснахме головете... това не трябва да се случва, но пък показахме устойчивост. Особено Коби Мейну, който вкара чудесно попадение", обясни нидерландският специалист и допълни:

Коби Мейну

"В момента сме със смесени чувства, но в крайна сметка сме щастливи. В голям период от двубоя бях доволен от представянето ни и от нивото, което показахме, но все пак, когато водиш с 2:0 и 3:1, не трябва да позволяваш на съперника да връща интригата. Затова казах, че бяхме наивни, което не е добре. Трябва да работим върху това, но пак повтарям - хареса ми онова, което показахме в първия един час от мача".

Няколко думи за Мейну

Тен Хаг се изказа ласкаво по адрес на 18-годишния Коби Мейну, който донесе трите точки на "червените дяволи" с гола си в 97-ата минута:

Коби Мейну

"Коби показва невероятен прогрес. Той притежава чудесни качества и е от т.нар. модерни полузащитници. Той може и да защитава, и да атакува, а в същото време разполага с необходимата физика, за да го прави".

Още: Първите думи на Мейну след победния му гол за Манчестър Юнайтед

"Отборният дух е налице в съблекалнята. Излизаме на терена задружни и това е хубаво да се наблюдава. Футболистите искат да постигат добри резултати и да играят добър футбол", каза още треньорът на Манчестър Юнайтед.

*За английския гранд предстои домакинство на Уест Хям от 23-тия кръг - 4-ти февруари, 16:00 ч. българско време.

Четете всички последни новини около Манчестър Юнайтед в SportLive.BG

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички