Каква е основната разлика между Тотнъм и Арсенал в момента? Деян Кулушевски я назова


Каква е основната разлика между Тотнъм и Арсенал в момента? Деян Кулушевски я назова
Снимка: Getty Images

1205 0

На 28-и април (неделя) Арсенал не надигра, но все пак победи Тотнъм в дербито на Северен Лондон и така събра точно 80 точки във временното класиране.

Тогава на "Tottenham Hotspur Stadium" съставът на Ангелос Постекоглу създаде повече чисти положения и владееше топката по-продължително, но груби грешки позволиха на тима на Микел Артета да дръпне с 3:0 още до 38-ата минута.

Коментар от Кулушевски

В дните след поражението Деян Кулушевски обясни каква е основната разлика между двата отбора в момента. 24-годишният швед смята, че тя се състои във факта, че "топчиите" показват по-голяма зрялост и са по-дисциплинирани на терена:

Деян Кулушевски преследва Деклан Райс

"Разликата не е голяма, но те са много по-дисциплинирани и по-зрели. Точно това ни липсва на нас. Трябва да сме силни в трудните моменти като статичните положения (б.р. - две от попаденията на Арсенал паднаха след корнери). Не можем да си позволим да допускаме такива лесни голове", коментира Кулушевски, цитиран от "Fotmob".

"Манталитетът е всичко в живота. Можеш да бъдеш колкото си искаш добър на терена, но трябва да бъдеш психически силен във всяка ситуация. Второто полувреме беше невероятно, но просто е нужно да изглеждаме по същия начин през всичките 90 минути", допълни дясното крило на Тотнъм.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Арсенал направи нещо срещу Тотнъм, което не се беше случвало от 1988 година насам!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички