Как Оле Гунар Солскяер опрадва последните две загуби на Манчестър Юнайтед


Как Оле Гунар Солскяер опрадва последните две загуби на Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1961 0

Говорейки преди мача на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм (18.05.), норвежкият треньор на "червените дяволи" изглежда призна, че протестите на феновете са отчасти виновни за поредните загуби на тима му. Той каза:

"Просто не исках да го използвам като оправдание, защото загубихме два мача, но със сигурност това е eдна от причините за представянето ни. А и физически е невъзможно да се появите и да играете с интензивността и нивото, което се изисква поради количеството мачове. Погледнете подготовката между тях: не сме имали възстановяване!"

"Никой от тях (бел.ред. - играчите) не се оплака и това е едно от най-важните неща за мен, никога не се оплакваме, просто гледаме какво можем да направим и как бихме могли да максимизираме ситуацията. Опитахме се да направим това, но не успяхме да постигнем резултатите", призна Солскяер.

"Мисля, че настроението във всеки клуб и отношенията между отбора и феновете са жизненоважни за това, което се случва на терена. Всички ние сме хора и ще реагираме на връщането на нашите привърженици по позитивен начин."

Ман Юнайтед ще посрещне 10 000 привърженици на "Олд Трафорд за мача във вторник!

"От последния път, когато имахме фенове срещу Манчестър Сити - това беше най-добрата атмосфера, която някога съм усещал на "Олд Трафорд"! Познавам феновете на Манчестър Юнайтед, те са най-добрите фенове, които съм имал, и имам толкова страхотни отношения с тях. Те знаят как да подкрепят отбора, така че не очаквам никой от феновете, идващи тук, да прави някакви проблеми", заяви още Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички