Кай Хаверц за загубената титла: Несправедливо е


Кай Хаверц за загубената титла: Несправедливо е
Снимка: Getty Images

3185 0

Нападателят на Арсенал Кай Хаверц определи като "несправедлив" развоят на шампионската гонка във Висшата лига. Вчера Манчестър Сити стана за четвърти сезон поред шампион на Англия, а "топчиите" завършиха на 2 точки зад тях.

"Дадохме всичко от себе си, но се оказа недостатъчно"

"Съжалявам за всички фенове на Арсенал, съжалявам за нас, дадохме всичко от себе си, но се оказа недостатъчно. Може би след два или три месеца ще можем да кажем: "Беше хубава битка".

Нападателят даде обещание на феновете за следващия сезон

Но сега чувствам, че заслужавахме повече. В крайна сметка това се оказа недостатъчно, но ние ще се опитаме отново следващата година", заяви германецът пред "TNT Sports".

Силна заявка от Хаверц

"Понякога футболът е несправедлив, но трябва да го приемем. Футболът е труден, но се надявам, че можем да опитаме отново следващата година и да дадем на феновете на Арсенал това, от което се нуждаят и заради което са тук.

Разочароващо е. Трудно е, когато видиш всички фенове тук, но мога да кажа, че следващата година отборът ни ще стане още по-добър и отново ще дадем всичко от себе си. Това е, което мога да кажа", допълни Хаверц. Микел Артета също надъха отбора си за следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички