Йозил: Клоп ще подготви идеално Ливърпул за нас, но ще бием


Йозил: Клоп ще подготви идеално Ливърпул за нас, но ще бием

791 0

Атакуващият полузащитник на Арсенал Месут Йозил вярва, че отборът му може да победи Ливърпул в мача между двата тима тази вечер.

Немският национал смята, че "артилеристите" могат да продължат успешните си представяния срещу топ клубовете този сезон. Както е известно, Арсенал през настоящия сезон успя да победи Лестър, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, а срещу Тотнъм и Ливърпул записа равенства.

"Когато печелите срещу топ клубовете, и го парвите убедително, то увереността в целия отбор расте. Ако погледнете, през този сезон ще видите, че ние сме на правилния път. Вярваме в себе си, тази година наистина можем да постигнем нещо значимо. Отборът знае това и ще излъчваме тази увереност на футболния терен", заяви Йозил.

"Знаем, че можем да победим Ливърпул. Ясно е обаче, че и "червените" ще вложат всички сили, за да ни спрат. Те ще се опитат да покажат най-добрата си игра. Клоп ще ги подготви идеално за нашия мач. Нашата задача е да играем своя футбол и да спечелим трите точки", допълва халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички