Жозе проплака: Не ни дадоха чиста дузпа!


Жозе проплака: Не ни дадоха чиста дузпа!
Снимка: Gulliver/ Getty Images

875 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази недоволството си от съдийството след нулевото равенство с Динамо в Киев, като според него тимът му не е получил "чиста дузпа". "Сините" от Лондон взеха само точка от гостуването си в столицата на Украйна и по този начин остават на трето място в своята група.

Още в началото на двубоя Сеск Фабрегас бе повален в наказателното полена домакините, но реферът Дамир Скомина реши да не отсъжда дузпа.

"Срещу Порто не получихме дузпа за явна игра с ръка в последната минута. Днес не беше в последната минута, но бе чиста дузпа. Не знам, може би съдията не я видя. Или може би реши да не я отсъжда", коментира Моуриньо след срещата.

"Резултатът е приемлив, тъй като ни оставя в силна позиция. Имаме мач у дома с Динамо, те играят и срещу Порто, така че трябва да губят точки. Ние сме трети, но сме в стабилна позиция", допълни наставникът на Челси, цитиран от БГНЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички