Жозе Моуриньо обясни защо не ходи вече на мачове на "Стамфорд Бридж"


Жозе Моуриньо обясни защо не ходи вече на мачове на "Стамфорд Бридж"
Снимка: GettyImages

1666 0

Бившият мениджър на Челси - Жозе Моуриньо, разказа защо е престанал да посещава стадион "Стамфорд Бридж". Португалският треньор има 2 периода при "сините", с които спечели три пъти Висшата лига, ФА Къп и три пъти Купата на Лигата.

Жозе почита колегите си

В хода на сезона, на фона на трудностите на Челси при Маурисио Почетино, медии заговориха за трето идване на Специалния, което е накарало Моуриньо да се дистанцира от тях, за да не влоши ситуацията.

Моу не иска да създава проблеми на клубовете и колегите си

Срещу "неетичното поведение"

"Винаги се въздържам от каквото и да е неетично поведение. В Лондон живея на две минути от стадиона на Челси и можете да чуете голове и демонстрациите на хората от моя дом.

В деня, в който стадионът започна да скандира името ми, спрях да ходя на футбол. Трябва да ходя на други стадиони", заяви Моуриньо пред "A Bola".

"От другия ми стадион до "Да Луш" (стадионът на Бенфика) има само 20-30 минути. Отидох на два или три мача и те започнаха да задават въпроси дали ще им стана треньор. Вече не ходя. Те съсипаха живота ми с тези въпроси", допълни безработният в момента наставник. А ето кой е спряган да замени Почетино в Челси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички