Жозе Моуриньо се видя със спортен директор на гръцки отбор, феновете се чудят дали ще става треньор


Жозе Моуриньо се видя със спортен директор на гръцки отбор, феновете се чудят дали ще става треньор
Снимка: Getty Images

579 0

Безработният Жозе Моуриньо се видя със своя сънародник и заемащ длъжността спортен директор в АЕК Атина Бруно Алвеш. Това мигновенно вдигна адреналина на местните фенове, които започнаха да се чудят дали не става въпрос Специалния да поеме любимият им отбор. Алвеш обаче бързо потуши страстите след изказване пред "action24".

"Срещата ни беше чисто приятелска. Говорихме си за общи неща, за наши спомени. Нищо повече, нищо повече. Имаме си треньор и това е Матиас Алмейда", разясни спортният директор на АЕК.

Още: Легенда на Ювентус: Не отидох при Жозе Моуриньо в Интер поради една причина

Освен това 42-годишният португалец разкри, че тимът ще има нужда от вратар, когато дойде време за летния трансферен прозорец, като дори скаутите са се оглеждали около България, но според ръководните фактори, играчите не са на нужното ниво.

"На първо място търсим вратар. Но той трябва да бъде ниво за Шампионската лига. Огледахме съседните страни – Сърбия, България и Румъния и не сме особено обнадеждени. Няма такова ниво. Може би един вратар в румънското първенство заслужава внимание, но ще видим", допълни Алвеш.

Иначе Жозе Моуриньо все още е без отбор, след като през месец януари тази година беше освободен от Рома. От тогава до днес постоянно варират различни слухове относно неговото бъдеще, но без нищо конкретно.

В гръцкото първенство остават два кръга преди края на сезона. В класирането тимът от Атина е лидер със 75 точки, а в следващия си кръг гостува на Олимпиакос.

Още: Ривалдо абсолютно категоричен: Доведете Жозе Моуриньо в Барселона

Свързват Жозе Моуриньо за мениджър на Уест Хям

"Стоичков има излишни килограми и това е добре за мен": Камата се събира с Жозе Моуриньо

Истина ли е? Жозе Моуриньо има "нула" предложения за работа след Рома

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички