Жоржиньо изненада неприятно феновете на Челси, мечтае за друг треньор от английската Висша лига


Жоржиньо изненада неприятно феновете на Челси, мечтае за друг треньор от английската Висша лига
Снимка: Getty Images

2068 0

Полузащитникът на Челси Жоржиньо призна, че все още мечтае да играе под ръководството на Пеп Гуардиола, след като бе близо до подпис с Манчестър Сити през 2018 година.

През споменатата година се очакваше халфът да напусне Наполи в посока "Етихад", но в крайна сметка "сините" от Лондон сключиха сделка и той акостира на "Стамфорд Бридж" заедно с мениджъра Маурицио Сари.

"Идеята не беше да идвам в Челси", призна той в интервю за журналиста Але Оливейра. "Трябваше да играя за друг клуб. За друг английски клуб. В крайна сметка - случи се каквото се случи, пристигнах в Челси. Когато видях тяхната оферта вече бях в Лондон и им казах "да действаме"".

Първоначално Жоржиньо не бе склонен да споменава името на Манчестър Сити в интервюто си, но след това призна, че идеята да играе под ръководството на Гуардиола го е накарала да размисли за престоя си в Наполи. На въпрос дали все още мечтае да бъде трениран от испанеца, Жоржиньо добави следното:

"Да. Не знам дали ще се случи, но да. Когато бях дете гледах как Барселона печели всичко с Роналдиньо, Шави, Иниеста", заяви 30-годишният полузащитник. На този етап дългосрочното бъдеще на Жоржиньо в Челси остава неясно. Договорът му изтича след 18 месеца!

Преди броени дни Сеск Фабрегас издаде "сигурно" ново попълнение на Барселона, което ще дойде именно от отбора на Томас Тухел (подробности в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички