Желан от Барселона ще води решаващ разговор с Клоп, готов е да остане и в Ливърпул


Желан от Барселона ще води решаващ разговор с Клоп, готов е да остане и в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1790 0

Футболистът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум ще проведе разговори с мениджъра Юрген Клоп относно бъдещето си на „Анфийлд“ в сряда. Нидерландецът е склонен да остане в редиците на шампиона на Англия, ако бъде постигнато споразумение за удължаване на настоящия му контракт.

29-годишният футболист навлиза в последната година от договора си и може да подпише предварителен договор с чуждестранен клуб през януари. Роналд Куман е голям фен на нидерландския национал и го иска в редиците на Барселона. Sky Sports информира, че независимо от разговора между Вайналдум и Клоп, халфът ще бъде в състава на Ливърпул за откриващия им мач от новия сезон във Висшата лига у дома срещу новака Лийдс.

Новият наставник на Барса Куман работи близо с Вайналдум по време на престоя си като селекционер на Нидерландия. През лятото, Ливърпул е спряган с полузащитника на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара, но според информациите от „Анфийлд“ ще се опитат да го привлекат само и единствено, ако друг полузащитник напусне клуба.  Ливърпул закупи до момента през лятото единствено гръцкия ляв бек Костас Цимикас за конкуренция на Андрю Робъртсън. Наскоро стана ясно, че той е дал положителна проба за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички