Ясно е ще води ли Моуриньо своя Челси срещу Ливърпул


Ясно е ще води ли Моуриньо своя Челси срещу Ливърпул
Снимка: getty images

1402 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо ще може да води своя тим от резервната скамейка по време на дербито идния уикенд срещу Ливърпул на "Стамфорд Бридж", стана ясно днес.

Както е известно, Специалния е заплашен от 5 мача наказание заради поведението си по време на мача срещу Уест Хям, загубен с 1:3, като ФА вече започна разследване срещу португалския специалист. Решение обаче няма да има до началото на следващата седмица, като това ще му позволи да седне на пейката срещу Юрген Клоп. 

"Жозе Моуриньо е обвинен в неприличен език и поведение към служебните и официалните лица по време и след мача, както и при отстраняването му от мястото в техническата зона", се казва в съобщение на Дисциплинарната комисия към футболната асоциация на Англия.

Това може да е и последен двубой на Моу начело на Челси. Той е заплашен с уволнение, ако не спечели дербито срещу Ливърпул. Причината са слабите резултати през настоящия сезон и напрежението в съблекалнята, което се създаде още в началото на сезона покрай скандала между Моу и Ева Карнейро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички