Изненада: Въпреки думите на Моуриньо, Юнайтед атакува ас на Атлетико Мадрид


Изненада: Въпреки думите на Моуриньо, Юнайтед атакува ас на Атлетико Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1285 0

Въпреки че на пресконференция днес Жозе Моуриньо заяви, че Манчестър Юнайтед няма да привличат никого до края на трансферния прозорец, ръководството на "червените дяволи" ще се опита да осъществи такъв поне на един централен защитник. С отбора са свързвани Джером Боатенг, Хари Магуайър и други, но според Sky Sports Ед Уудуърд е започнал офанзива за Диего Годин.

Уругвайският ветеран е един от най-важните футболисти на Атлетико Мадрид, но "дюшекчиите" постепенно ще намаляват неговата роля заради напредващата му възраст. Това е причината Юнайтед да се опита да осъществи бърза офанзива за футболиста, но офертата трябва да е над 50 милиона евро, за да бъде изобщо обмислена от ръководството на испанския тим.

Въпреки че разполага с куп централни бранители, Жозе Моуриньо иска да вземе човек с лидерски качества, който да помогне в развитието най-вече на Ерик Бейли и Виктор Линдельоф. Крис Смолинг и Фил Джоунс са недолюбвани от Специалния, който отдавна иска Годин в състава си. Засега обаче удря на камък в желанието си. Офертата на Юнайтед към Атлетико обаче доказва, че "червените дяволи" ще направят всичко по силите си да привлекат защитник до края на прозореца.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ СДЕЛКИ В ПОСЛЕДНИТЕ ЧАСОВЕ НА ТРАНСФЕРНИЯ ПРОЗОРЕЦ В АНГЛИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички