"Изглежда зле": Тен Хаг с лоши новини - измъчван от контузии в Манчестър Юнайтед пак ще е аут


"Изглежда зле": Тен Хаг с лоши новини - измъчван от контузии в Манчестър Юнайтед пак ще е аут
Снимка: Getty Images

1269 0

Манчестър Юнайтед зарадва привържениците си със солидно представяне и класически успех с 3:0 над никак не лек опонент - Уест Хем. Това бе и втора поредна победа в първенството след успеха над Уулвърхемптън отпреди няколко дни.

Все пак имаше и лоши новини за феновете на отбора, както и за мениджъра Ерик тен Хаг. В 71-вата минута принудително заменен бе централният защитник Лисандро Мартинес, като вместо него в игра се появи Рафаел Варан.

Лисандро Мартинес пак се контузи - не изглежда добре

Лисандро Мартинес като играч на Манчестър Юнайтед

Световният шампион с Аржентина лекуваше контузия в периода от септември миналата година до януари 2024-та. Той бързо влезе във форма и след първия мач, в който поигра близо половин час като резерва, стартира като титуляр следващите три и се представи на ниво.

Още: Манчестър Юнайтед срази Уест Хям и продължи дълга серия в деня на Хойлунд (ВИДЕО)

Сега обаче ситуацията не е обнадеждаваща, като мениджърът Тен Хаг призна, че ситуацията не изглежда добра: "Изглежда зле. Трябва да почакаме, да направим правилната диагноза в следващите дни и тогава ще знаем. Да се надяваме да не е твърде лошо, можем само да се молим" - призна той.

Колкото до самия мач, нидерландецът сподели: "Казах го и преди - когато не надградиш над последната победа, това не е нищо. Така че това бе предизвикателството и момчетата се справиха. Щастлив съм от начина, по който играхме. Бяхме заплаха за съперника през целия мач. Бъдещето на Манчестър Юнайтед е много добро, тъй като имаме много потенциал".

А след като "чуковете" допуснаха поражение, то вече бившият мениджър на Юнайтед Дейвид Мойс е този с най-много поражения в историята на Висшата лига.

Ядът на Расмус Хойлунд способствал за трансфера му в Манчестър Юнайтед

Трансферни провали вбесили Ерик тен Хаг, сега иска обяснение от босовете: Манчестър Юнайтед остава без треньор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички