Отрязаха Челси за пореден футболист, този път 50 милиона евро не бяха достатъчни


Отрязаха Челси за пореден футболист, този път 50 милиона евро не бяха достатъчни
Снимка: Getty Images

1856 0

Ръководството на Аякс не е пуснало Едсон Алварес да напусне клуба през настоящия летен трансферен прозорец и по този начин осуети трансфер в Челси. От "Стамфорд Бридж" изпратиха оферта на стойност 50 милиона евро през последните часове, но тя се е оказала недостатъчна за 24-годишния халф.

Междувременно играчът отказа да тренира с настоящия си тим, за да демонстрира желанието си да напусне. Нидерландският гранд обаче не е задържал футболиста само от финансова гледна точка, а и по още няколко причини.

Според "Де Телеграаф" днес част от шефовете на тима са имали среща с настояващия играч, на която са му обяснили, че не могат да го пуснат в последния ден от трансферния прозорец. От клуба са заявили, че няма да преговарят с лондонския гранд, защото пазарът в Нидерландия затвори вчера, грандът не може да намери заместник, а междувременно и се раздели с куп ключови играчи през летния трансферен прозорец.

През последните месеци от Амстердам отлетяха Антони и Лисандро Мартинес посока "Олд Трафорд", Себастиан Алер - Борусия Дортмунд, Райън Гравенберх - Байерн Мюнхен и Никола Таляфико към Лион.

Вижте последните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички