Има ли дилема Оспина или Чех пред Арсен Венгер?


Има ли дилема Оспина или Чех пред Арсен Венгер?
Снимка: Guliver/GettyImages

1380 0

Петер Чех ще се върне на вратата на Арсенал срещу Хъл Сити при гостуването утре, след като не игра в мача от Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен в група А.

Колумбиецът Давид Оспина беше под рамката в Париж и направи няколко отлични спасявания, с основна заслуга за точката. Но на днешната пресконференция мениджърът на съперника на Лудогорец обяви, че Чех се връща в стартовите 11.

Венгер добави, че уелският полузащитник Аарън Рамзи остава невъзстановен и пропусна мача за Купата на Лигата срещу втородивизионния Нотингам Форест във вторник.

НАЙ-КРЪГЛАТА НУЛА

"Ние следим възстановяването му и няма да бързаме с връщането на терена, което може да провокира нова травма, каза Венгер. Нападателят Оливие Жиру, който получи червен картон в Шампионската лига, е под въпрос за местното първенство заради възпаление на големия пръст на крака.

Гранит Джака пък е бил заменен през седмицата в течение на мача, за да остане свеж за утре, намекна Венгер. Според него, етническият албанец се адаптира все по-добре към английския футбол, вкарва огромна енергия в средата на терена, има добър дълъг пас и може да играе пред защитата.

ДОКОГА СЕСК ЩЕ Е НА ПЕЙКАТА?

Венгер, който другата седмица ще празнува 20 години откакто е назначен в Арсенал, се изказа ласкаво за треньора на Хъл Сити Майк Фелън. Той работи наистина добре, истински футболен човек, който даде стабилност на отбора си./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички