Чакащият трансфер Хъдсън-Одой отново блести за Челси в рутинна победа за ФА Къп


Чакащият трансфер Хъдсън-Одой отново блести за Челси в рутинна победа за ФА Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

1058 0

Тимът на Челси нямаше особени проблеми срещу Шефилд Уензди и отстрани втородивизионния тим от ФА Къп след класическа победа с 3:0. Двубоят бе част от четвъртия кръг на най-стария турнир в Европа, а двата състава се срещнаха в Лондон - на "Стамфорд Бридж".

"Сините" поведоха в резултата в 26-тата минута, след като бе отсъден 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Вилиан, който бе безпогрешен от бялата точка. През втората част Калъм Хъдсън-Одой удвои резултата, с което даде необходимото спокойствие на отбора си, а в края на мача Вилиан записа още веднъж името си сред голмайсторите и оформи крайното 3:0.

Калъм Хъдсън-Одой, за когото се очаква да напусне "Стамфорд Бридж" в следващите дни, за пореден път показа, че е изключителен талант, като изигра пълни 90 минути. Новата придобивка на Челси - Гонзало Игуаин, също бе сред титулярите, но не успя да се разпише, а в края на мача бе заменен от Оливие Жиру.

Междувременно нападател от Висшата лига успя да вкара първото си попадение на Острова... цели 799 по-късно след последния си гол. Кой е той и повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички