Златан Ибрахимович обеща огромна изненада с избора си на нов отбор


Златан Ибрахимович обеща огромна изненада с избора си на нов отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

2878 0

Звездата на световния футбол Златан Ибрахимович за пореден път доказа, че обича да държи феновете си в неведение относно бъдещето си. "Daily Star" информира днес, че скоро шведският нападател ще направи изявление, в което ще обяви тимът, за който ще играе през новата кампания.

По-рано през сезона шведът претърпя тежка контузия в коляното, заради която се наложи да претърпи операция. Лекарите обявиха, че нападателят ще е готов за игра не по-рано от януари догодина, но възстановяването му върви повече от добре и той може да се появи на терена още през октомври.

Медиите в Англия отписаха възможността той да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, след като новото попълнение на тима Ромелу Лукаку обяви, че самият Златан му е позволил да вземе екипа с №9 на гърба.

"Шведската суперзвезда Златан Ибрахимович няма да играе повече в Манчестър Юнайтед. След като бе попитан къде ще играе през новия сезон, той отговори: Ще има огромно изявление скоро. Ще чуете нещо голямо", заканил се Златан пред човек на вестник "Star".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички