И това се случи в Англия: Играч с повече жълти картони за празнуване на гол, отколкото е отбелязал


И това се случи в Англия: Играч с повече жълти картони за празнуване на гол, отколкото е отбелязал
Снимка: Getty Images

1474 0

Бразилският национал Ричарлисон е записал доста странно "постижение" във Висшата лига. Той е получил повече жълти картони за празнуване на голове, отколкото всъщност е отбелязал този сезон.

Звездата на Тотнъм влезе от резервната скамейка и отбеляза изравнителен гол срещу Ливърпул дълбоко в допълнителното време в неделя.  Той отпразнува бурно, като съблече фланелката си и се впусна в луда радост на "Анфийлд", след като смълча публиката на домакините.

Странното постижение на Ричарлисон във Висшата лига

И всичко това принуди реферът да му даде предупреждение за сваляне на фланелката. Радостта му обаче беше краткотрайна, тъй като Ливърпул чрез Диого Жота подпечата триумфа си с 4:3 в заключителните секунди.

Това не е първият път този сезон, в който Ричарлисън се озовава в гореща точка, след като се разписва. 25-годишният нападател отпразнува със стил това, което смяташе за първия си гол за Тотнъм през септември. Бразилският национал, който се присъедини към клуба от Северен Лондон при преминаване от Евертън за 60 милиона паунда миналото лято, изигра първите си пълни 90 минути срещу Фулъм.

Той завърши от близка дистанция и вярваше, че е извел отбора си до 3:1 срещу лондонския съперник. Малко след това обаче разбра, че попадението му няма да бъде зачетено. Ричарлисон извади топката от мрежата, преди да я ритне нагоре и към публиката. След това свали фланелката си. През това време ВАР разглеждаше ситуацията при гола и той бе отменен заради засада. Не само, че Ричарлисон беше лишен от гола си, но и беше наказан за това, че свали фланелката си. По-рано пък имаше информация, че властите в Лондон са започнала разследване срещу играча на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички