Хъл изпадна след два отменени гола срещу Ман Юнайтед


Хъл изпадна след два отменени гола срещу Ман Юнайтед

1079 0

Хъл Сити не успя да победи Манчестър Юнайтед и след 0:0 на свой терен в мач от последния кръг загуби мястото си във Висшата лига на Англия.

"Тигрите" вкараха два гола, които бяха отменени. На повторенията обаче се видя, че съдията има основание да не ги зачете.

Мениджърът на домакините Стив Брус не бе направил никакви промени в своята единадесеторка. Както обеща вчера, Луис ван Гаал пък заложи на силен стартов състав, в който Виктор Валдес започна за първи път като титуляр за Манчестър Юнайтед, тъй като Давид де Хеа не е възстановен от контузия. Анхел ди Мария и Уейн Рууни също се завърнаха сред стартовите 11. Радамел Фалкао, за когото се смята, че вече е изиграл последния си мач с екипа на "дяволите", остана извън групата.

Последната победа на Хъл над Манчестър Юнайтед датира от ноември 1974 година в двубой от тогавашната Втора дивизия.

Така след две години в елита Хъл се завръща в Чемпиъншип, завършвайки на 18-о място в крайното класиране. Манчестър Юнайтед пък се завръща в Шампионската лига след едногодишно отсъствие. "Червените дяволи" ще започнат от квалификациите, след като завършиха четвърти.

В същото време Нюкасъл отърва кожата, след победа с 2:0 срещу гостуващия Уест Хам. Муса Сисоко (54) и Хонас Гутиерес (85) реализираха головете. Това беше първи успех за "джордитата" от 28 февруари насам.

Уест Хем приключи спокойно в средата на класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички