Шок: Стърлинг няма да подпише и за 50 милиона на година с Ливърпул


Шок: Стърлинг няма да подпише и за 50 милиона на година с Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

1681 0

Шокиращи новини дойдоха днес от Острова, след като агентът на Рахийм Стърлинг категорично отказа да преговаря с Ливърпул и младият талант няма да подпише с мърсисайдци дори за 900 хиляди паунда на седмица.

Еди Уорд говори още, че няма никакъв вариант английския национал да остане на "Анфийлд" и дори заяви извън интервюто за "Ивнинг Нюс", че неговият клиент ще подпише с някой от конкурентите на Ливърпул.

Изобщо не ме интересува ПР-ът на клуба и ситуацията на клуба. Не ме интересува. Рахим няма да подпише нов договор. Няма да подпише нито за 700, 800 или 900 хиляди паунда на седмица. Просто няма да подпише договор", категоричен беше Уорд.

"Моята работа е да направим най-доброто за моите клиенти. Дори хората да казват, че аз не си върша добре работата, или че някой от клиентите ми има лоши съветници, това няма да има значение. Важното е да се прави това, което е най-добро за моите клиенти".

Той нападна и една от големите легенди на Ливърпул - Джейми Карагър.

"Карагър е тъпак. Всеки знае това. Нито една дума от критиките на бившите футболисти на Ливърпул към Стърлинг не ме вълнува. Техните приказки нямат значение. Иначе не съм притеснен, че може да навредя на моя клиент с думите си. Да се притесняваш значи, че не знаеш какво може да се случи. Докато за Рахим оферта ще отправи всеки един клуб от Висшата лига", довърши Уорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички