Хванаха играчи на Арсенал да купоносяват с райски газ


Хванаха играчи на Арсенал да купоносяват с райски газ
Снимка: Getty Images/Guliver

1924 0

Част от футболистите на Арсенал се забъркаха в скандал след купон, на който са присъствали. The Sun публикува снимки и видео, на които се вижда как четирима футболисти на Арсенал се забавляват, вдишвайки наркотичното вещество райски газ. Александре Лаказет, Матео Гендузи, Месут Йозил и Пиер-Емерик Обамеянг използвали забранената субстанция, за да си повдигнат духа на скъпарски купон.

От ръководството на Арсенал публикуваха официална информация, като напомни на своите играчи да поемат повече отговорност. В официално изявление на "артилеристите" се казва следното: "Ще се разговаря с играчите и ще им бъдат припомнени отговорностите като представители на клуба". Азотният оксид, известен още като "смехотворен газ" е свободен за употреба, въпреки че технически е незаконно да бъде продаван за развлекателни цели. Във видеото, което се появява преди началото на настоящия сезон, се вижда как Хенрик Мхитарян отказва да вдиша от газа.

Това не се случва за първи път с играч от Висшата лига. През 2015 година Рахийм Стърлинг, който тогава бе собственост на Ливърпул, също употреби от "смехотверния газ:. През същата година Джак Грийлиш от Астън Вила бе предупреден от тогавашния мениджър на отбора Тим Шерууд, а година по-рано същото сполетя и Сайдо Бераино от Уест Бромич. Кайл Уокър, тогава футболист на Тотнъм, през 2013 се извини в Туитър, казвайки: "Никога не бих повторил постъпката си и се надявам никой да не рискува здравето си по този начин". 

Наскоро пък излезе наяве разкритие как носителят на "Златната топка" Лука Модрич едва не се е озова в Арсенал. Защо обаче не се е стигнало до трансфер - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички