"Храната е отвратителна, жените изглеждат като от порцелан" - Анхел ди Мария избрал Манчестър Юнайтед заради парите


"Храната е отвратителна, жените изглеждат като от порцелан" - Анхел ди Мария избрал Манчестър Юнайтед заради парите
Снимка: Getty Images

3925 0

Съпругата на аржентинския футболист Анхел ди Мария разкри, че престоят им на Острова през сезон 2014/15 изобщо не ѝ се е понравил, а мъжът ѝ се е съгласил да замени Реал Мадрид за Манчестър Юнайтед през лятото на 2014 година главно заради парите.

Ди Мария отиде на "Олд Трафорд" с големи очаквания и записа 32 мача във всички турнири (1996 минути в игра), в които се отчете с 4 гола и 12 асистенции, но така и не успя да се превърне в основна фигура в състава на Луис ван Гаал. След края на кампанията, техничарят си събра багажа и отиде в ПСЖ, където прекара 7 години, преди да се присъедини към Ювентус през това лято.

Говорейки пред аржентинската телевизия "LAM", Жоржелина Кардосо първо разказа как се е стигнало да трансфера в Юнайтед:

"Анхел дойде при мен един ден и каза: "Виж тази оферта от Манчестър Юнайтед". Беше за много пари - повече, отколкото му предлагаха Реал. Затова отидохме в Англия. Ако работиш в дадена фирма и някой ти предложи двойна заплата - отиваш", констатира жената на Ди Мария, но след това разкри, че животът в Манчестър никога не ѝ е харесвал:

"Познавахме се със Серхио Агуеро и неговата жена и бяхме ходили и преди това в Манчестър, но винаги си прекарвахме ужасно. Не ми харесва изобщо, хората там са странни. Ходиш по улиците и не знаеш дали някой няма да те убие. Храната е отвратителна. Жените изглеждат като от порцелан".

*През настоящия сезон 2022/23 Анхел ди Мария дебютира за Ювентус по отличен начин, вкарвайки гол и раздавайки асистенция при победата над Сасуоло с 3:0, но след това се контузи и пропусна втория мач от Серия А, в който Юве завърши 0:0 със Сампдория.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички