Хосеп Гуардиола продължава договора си с Манчестър Сити


Хосеп Гуардиола продължава договора си с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2162 0

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, се е съгласил да продължи договора си с „гражданите“ за допълнителни две години, потвърдиха медиите в Англия. 51-годишният специалист вече води отбора шест години, след като допреди това беше начело на Байерн Мюнхен и спечели куп трофеи със Сити.

Отборът триумфира четири пъти в Англия в пет сезона при Гуардиола, четири Купи на Лигата, един път ФА Къп и два пъти Къмюнити шийлд.

Гуардиола обаче още не може да спечели Шампионска лига с „небесносините“, какъвто е големият блян на арабските собственици, след като загуби финала срещу Челси през 2021-а година. Настоящият му договор изтичаше в края на този сезон, но The Athletic написа, че каталунецът ще парафира за нови две години с клуба от „Етихад“, което ще го задържи в северозападна Англия до лятото на 2025-а година.

В договора на Пеп ще има опция той да продължи престоя си в клуба, ако пожелае при продължение на добрите резултати. А кой ас на "гражданите" е искан от Барселона, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички