Хосеп Гуардиола: Предложиха ми да привлечем Погба през януари


Хосеп Гуардиола: Предложиха ми да привлечем Погба през януари

3830 0

Хосеп Гуардиола даде изключително любопитна пресконференция преди дербито на Манчестър срещу Юнайтед. Испанският специалист разкри, че агентът Мино Райола му е предложил Пол Погба заедно с Хенрих Михтарян.

Бившият треньор на Барселона, който често е атакуван от мениджъра за поведението си, коментира за пръв път част от думите, които Райола е отправял към него. В последното си изказване той каза, че Гуардиола е отличен треньор, но ужасен човек, а точните думи, които агентът използва, бяха "страхливец" и "куче". Сега, Пеп му отговори.

"Не знам защо точно аз съм лош човек. Но това е негово мнение - аз никога не съм говорил с него, така че не ме интересува. Но той е човекът, който преди два месеца ми предложи да вземем Михтариян и Погба. Защо? Защо ми ги предложи? Той искаше двамата да играят в Манчестър Сити. Защо при мен? Той трябва да пази играчите си, а аз нали съм куче? А, и не е уместно изобщо да говори по този начин. Трябва да покаже респект. Поне към кучетата", каза Гуардиола по време на пресконференцията си.

Това за пореден път доказва, че действително има разрив в отношенията между Жозе Моуриньо и Пол Погба. Португалецът дори беше извадил халфа от титулярния си състав, а думите на Гуардиола със сигурност ще допринесат за допълнителното напрежение между двамата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички