Холанд: Гуардиола е малко луд, чака ни дяволски добър сезон


Холанд: Гуардиола е малко луд, чака ни дяволски добър сезон
Снимка: Getty Images

1722 0

Нападателят Ерлинг Холанд сподели емоциите си след своя дебют за Манчестър Сити. Норвежката звезда изигра първия си мач за "гражданите" в контролата срещу Байерн Мюнхен, като дори вкара победния гол за англичаните.

Холанд влезе в игра в 40-ата минута, заменяйки друг нов при "гражданите" - Хулиан Алварес. Впоследствие бившият голаджия на Борусия (Дортмунд) беше избран за играч на мача, който се проведе в САЩ.

"Добро начало, вкарах страхотен гол, атмосферата беше прекрасна. Така че всичко мина добре. Имам големи очаквания за сезона. Мисля, че той ще бъде дяволски добър. Гуардиола е малко луд и това ми харесва. Всичко ще бъде забавно", каза младата звезда, цитиран от vg.no.

"В Манчестър Сити съм само седмица, така че още не мога да кажа много. Но тренирах добре, готов съм за онова, което ни очаква. Беше прекрасно. Мачът беше посетен от 80 000 зрители, които ни подкрепяха и скандираха. Мачът премина в чудесна атмосфера на прекрасен стадион. Беше страхотно да вкарам първия си гол тук", допълни Холанд. Можете да видите попадението му тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички