"Here we go": Милан постигна договорка с Челси за Кристиан Пулишич


"Here we go": Милан постигна договорка с Челси за Кристиан Пулишич
Снимка: Getty Images

1219 0

Ръководството на Милан е постигнало договорка с колегите си от Челси за трансфера на Кристиан Пулишич, информира спортният журналист Фабрицио Романо.

Италианецът маркира публикацията в социалните мрежи с марковата си фраза "Here we go", която е сигурен знак, че сделката на 99% е факт!

На този етап Романо не съобщава подробности за трансферната сума, която "росонерите" ще платят, но такава със сигурност ще има, тъй като договорът на Пулишич с Челси изтича през лятото на 2024-та година...

Уточнява се само, че пътуването на 24-годишния футболист към Италия, както и медицинските му прегледи, вече са насрочени.

Кристиан Пулишич се присъедини към "сините" от Лондон в началото на 2019-а година, но тогава бе пратен под наем в Борусия Дортмунд за пролетния полусезон. Впоследствие се върна на Острова и успя да изиграе общо 145 мача във всички турнири, в които се отчете с 26 гола и 21 асистенции. Факт е обаче, че през последните години често бе измъчван от контузии, които му попречиха да отключи пълния си потенциал на "Стамфорд Бридж".

*Четете последните новини от европейския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички