Хари Кейн разби рекорд поставен от Кристиано Роналдо и Лионел Меси


Хари Кейн разби рекорд поставен от Кристиано Роналдо и Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

4910 0

Звездният нападател на Тотнъм - Хари Кейн, отбеляза важно попадение за националния отбор на Англия от дузпа, с което изравни резултата срещу Германия в мача от Лигата на нациите, завършил 1:1. С този гол футболистът подобри постижение на Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Голът на британеца вчера (7 май) бе 50-я му с националната фланелка. Той достига до тази цифра след само 72 мача за "трите лъва". По този показател той задмина Роналдо и Меси, като и на двамата им бяха нужни 100 мача, за да отбележат петдесетото си попадение за своите страни.

Капитанът на "шпорите" продължава да впечатлява сезон след сезон, а много скоро може и да се прицели в рекорда на Алън Шиърър за най-много отбелязани попадения във Висшата лига за всички времена. В момента Кейн има 183 гола, а му трябват само 77, за да задмине легендарния английски нападател, който е с 260.

През изминалото лято името на Хари Кейн бе свързано с трансфер в Манчестър Сити, но той остана в отбора на Тотнъм. Сега с Антонио Конте начело се очаква британецът да продължи кариерата си в Северен Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тотнъм готов да извади сериозна сума пари за трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички