Хари Кейн: Не бях за гонене срещу Ливърпул, шпагатът беше просто твърд


Хари Кейн: Не бях за гонене срещу Ливърпул, шпагатът беше просто твърд
Снимка: Getty Images

1837 0

Капитанът на Тотнъм Хотспър - Хари Кейн, отсече след равенството 2:2 с Ливърпул, че шпагатът, който направи срещу Андрю Робъртсън в 20-ата минута в мача между двата отбора не заслужава директен червен картон.

Ситуацията е широко дискутирана от футболните маси, след като голяма част от мненията стигат дотам, че нападателят на "шпорите" трябваше да бъде изгонен по подобие именно на Робъртсън, който десетина минути преди края изрита цинично Емерсон Роял и пое към съблекалните след намесата на ВАР.

В ситуацията през първата част обаче Пол Тиърни дори не бе привикан на мониторите от колегите си, които работят в "Сейнт Джордж Парк" и това породи много дискусии.

"Това не беше за червен картон. Аз мислех, че спечелих топката. Беше просто тежко влизане. Когато играеш в мачове като този, трябва да правиш здрави шпагати. Не усетих, че е за червен това. Дори Анди ми каза, че съм закачил крака му, но не усещам, че това е червен картон", каза Хари Кейн пред телевизията, излъчваща мача във Великобритания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички