Хари Кейн е бил от... Арсенал (СНИМКИ)


Хари Кейн е бил от... Арсенал (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4206 0

След като вкара два гола на Арсенал за победата на Тотнъм в "Битката за Северен Лондон" в събота се оказа, че новата звезда на "шпорите" Хари Кейн всъщност е... арсеналец.

Dailymail публикува снимки, на които Кейн празнува шампионската титла на "Артилеристите" от 2004 г., облечен с фланелка на отбора и с червена коса, като актуалната прическа на Фредерик Люнгберг от онзи период.

„Тогава бях на 8 години и в продължение на една година играех в академията на Арсенал. Просто исках да играя футбол. В Тотнъм съм от 11-годишен. Винаги съм обичал „шпорите“, опитва да се измъкне от компрометиращия фотос звездата.

Той споделя, че вече от 10 години е свързан с тима от "Уайт Харт лейн" и се надява да остане тук още дълго време.Kane, bottom left, in an Arsenal kit during his days in their youth team, before he moved to Tottenham 

Относно снимката, Кейн споделя, че по време на празненствата за титлата на Арсенал му се е искало да бъде с фланелка на Тотнъм.

Въпреки неловката ситуация, играчът впечатлява с представянето си. През настоящия сезон 21-годишният футболист има 22 гола в 34 мача във всички турнири.

Той се хареса на бившия капитан на английския национален отбор Дейвид Бекъм, който смята, че е заслужил място в състава на националния тим.

„Като един англичанин, радвам се да наблюдавам играчи като Кейн. Той играе много добре и провежда невероятен сезон. Когато някой има такова поведение като неговото, то задължително трябва да се забележи и от треньорския щаб на английския национален отбор. Той е на 21 години и работи усилено. Без значение каква е възрастта на играча - ако е достатъчно добър, тогава той заслужава място националния“, коментира Бекъм, цитиран от Daily Mirror.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички