Още един проблем за Саутгейт: Ас на Манчестър Юнайтед с контузия преди мача с Чехия


Още един проблем за Саутгейт: Ас на Манчестър Юнайтед с контузия преди мача с Чехия
Снимка: Getty Images/Guliver

1048 0

Лошите новини в лагера на английския национален отбор преди първата среща от квалификациите за Евро 2020 идват една след друга. По-рано днес бе потвърдено, че бранителят на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е с контузия, а днес още един основен играч на "трите лъва" получи травма.

По-рано в социалните мрежи се появи информация, че Маркъс Рашфорд е получил контузия. За жалост на селекционера Гарет Саутгейт новината се потвърди, като голмайсторът на Манчестър Юнайтед има контузия в глезена. Вероятността му утре да излезе срещу Чехия на "Уембли" граничи с невъзможното.

През миналата седмица Саутгейт обяви група от 25 футболисти за срещите с Чехия в петък и с Черна гора в понеделник. От нея обаче вече отпаднаха цели шестима играчи. Освен Александър-Арнолд и Рашфорд, с контузии са още Джон Стоунс, Фабиан Делф, Люк Шоу и Рубен Лофтъс Чийк.

В същото време тимът на България, който е в група с Англия, Чехия, Черна гора и Косово, получи ужасяващи новини. Освен Кирил Десподов, още един от важните играчи в тима на Петър Хубчев получи контузия и дори ще се наложи да бъде опериран. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички