Халф на Юнайтед: Съвсем скоро ще сме във върхова форма


Халф на Юнайтед: Съвсем скоро ще сме във върхова форма
Снимка: Gulliver/GettyImages

1326 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера заяви, че съвсем скоро тимът ще достигна върховата си форма. През уикенда „червените дяволи“ постигнаха ценен успех с 3:1 при визитата си на Арсенал във Висшата лига, като това бе четвъртата им поредна победа в първенството.

„Скоро ще достигнем нашата топ форма. В момента сме втори в класирането, но целта ни е лидерското място в таблицата. Постигнахме фантастичен резултат срещу Арсенал и то с отлична игра. На вратата Давид Де Хеа бе просто невероятен, а освен това през първата част показахме страхотна ефективност в атака – от две положения в първите 15 минути, реализирахме два гола“, заяви Ерера пред официалния сайт на клуба.

Въпреки силната форма, която тимът на Жозе Моуриньо показва в първенството, Юнайтед все още изостава на осем точки от градския съперник Ман Сити. Именно „гражданите“ са и следващият съперник на „червените дяволи“ във Висшата лига, като мачът е в неделя на „Олд Трафорд“. Не мисля за неделното дерби, защото преди това имаме мач с ЦСКА Москва в Шампионската лига. Все още не сме си гарантирали мястото на осминафиналите, така че е рано да мислим за Сити””, коментира още испанският полузащитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички