Халф на Манчестър Юнайтед окача бутонките, ако не получи нов договор


Халф на Манчестър Юнайтед окача бутонките, ако не получи нов договор
Снимка: Guliver/GettyImages

837 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик сподели, че ако не получи нов договор от Манчестър Юнайтед в края на сезона, най-вероятно ще сложи край на кариерата си.

Халфът рядко получаваше игрово време в началото на сезона, но с напредване на времето мениджърът Жозе Моуриньо започна да разчита на него.

Процентът на победи за "червените дяволи", когато Карик е на терена е голям, а това се забелязва, както от треньорския щаб, така и от феновете. Дори на 35 години, англичанинът показва, че все още не е за отписване.

В края на сезона обаче изтича договорът му и младите таланти, с които тима разполага, показва, че краят на бляскавата кариера на Карик на "Олд Трафорд" е все по-близко.

"Със сигурност ще стигна до момента, в който ще спра с футбола, това е неизбежно. Спокоен съм, знам, че когато съм на терена, помагам на момчетата. Чувствам, че още имам сили да играя. Наясно съм с факта, че няма да играя всеки мач, невъзможно е, но за мен не е проблем. Краят на кариерата ми зависи от това колко време ще остана в Манчестър Юнайтед. Не знам дали има друго място, където искам да играя. Ако не получа предложение за нов договор от ръководството най-вероятно ще сложа край на кариерата си", сподели Карик пред Sky Sports.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички