Халф на Ливърпул е решен да се маха и вече знае къде иска да играе


Халф на Ливърпул е решен да се маха и вече знае къде иска да играе
Снимка: Getty Images

9780 0

Полузащитникът на Ливърпул Наби Кейта сериозно възнамерява да възроди кариерата си в Германия, след като гвинеецът е с изтичащ договор с английския клуб в края на настоящия сезон.

След като не успя за годините си на „Анфийлд“ по никакъв начин да убеди, че е достатъчно качествен полузащитник, то 27-годишният халф иска сега да се върне в Бундеслигата и отново да заиграе за РБ Лайпциг.

След края на тази кампания Кейта ще е свободен да заиграе където пожелае, като от Ливърпул няма да подновят договора на футболиста. Причина за това са сериите от контузии, които преследваха Кейта в хода на кариерата му на Острова. Той пристигна на „Анфийлд“ срещу 60 милиона евро и редица футболни критици считат халфа за най-големия провал в ерата на „Клоп“ в Англия.

Според британската преса пък все още няма сериозен интерес към играча, като лично неговото желание е да се завърне в източна Германия. Той може да заиграе пак на „Ред Бул Арена“ като заместник на Конрад Лаймер, който преди беше спряган за трансфер именно в Ливърпул, но по всяка вероятност от новия сезон ще облече екипа на Байерн Мюнхен.

Все пак се смята, че през лятото в разговорите с Кейта ще се включат Тотнъм Хотспър, Монако, Интер, Лион и Милан, които биха взели играча без пари. А каква груба грешка наскоро допусна АЛисон, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички