Халф на Челси катастрофира пиян, арестуваха го


Халф на Челси катастрофира пиян, арестуваха го
Снимка: Getty Images/Guliver

2840 0

 

Полузащитникът на Челси Дани Дринкуотър е бил арестуван, след като е катастрофирал с автомобила си "Рейндж Роувър" в Миър, съобщи полицията в Чешър.
Инцидентът е станал в ранните часове на понеделник, когато 29-годишният футболист се натресъл на “Шкода”. Дринкуотър вече е пуснат, като случаят му ще влезе в съда на 13 май.
Дринкотър катастрофирал малко след като напуснал благотворително парти заедно с адвокатката Бет Мантъл. Зад волана на другия автомобил била 30-годишната Ема Браун. Двете жени са пострадали леко при катастрофата, а полицията е установила, че английският национал е управлявал автомобила си след употребата на алкохол.

Полузащитникът на Челси Дани Дринкуотър е бил арестуван, след като е катастрофирал с автомобила си "Рейндж Роувър", съобщиха властите. За щастие, няма тежко пострадали. Инцидентът е станал в ранните часове на понеделник, когато 29-годишният футболист се натресъл на “Шкода”.

Дринкуотър вече е пуснат, като случаят му ще влезе в съда на 13 май. Халфът катастрофирал малко след като напуснал благотворително парти заедно с адвокатката Бет Мантъл. Зад волана на другия автомобил била 30-годишната Ема Браун.

Двете жени са пострадали леко при катастрофата, а полицията е установила, че английският национал е управлявал автомобила си след употребата на алкохол. Дринкуотър в последните месеци е предимно резерва в състава на Челси.

Междувременно мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че няма какво да направи, ако Азар поиска да напусне (подробности четете тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички