Гуардиола забранявал на Меси да прави секс след полунощ


Гуардиола забранявал на Меси да прави секс след полунощ
Снимка: Getty Images/Guliver

2195 0

Халфът на Манчестър Сити Самир Насри говори за методите на работа на мениджъра Хосеп Гуардиола. Испанецът използва като свои основни методи диетите, задружните вечери на целия отбор и забраната на интернет преди мачове.

"Всички взаимоотношения трябва да бъдат прекратени до полунощ. Дори и следващият ви ден да е изцяло свободен. Всичко това в името на качествения сън. Според думите му, именно така той е постигал максимума от Меси и Левандовски и е избягнал техните чести мускулни травми", разкрива французинът.

"Този, който иска да прави секс, трябва да го направи преди полунощ, за да се наспи добре. Гуардиола ни каза, че това се е касаело по-специално за Меси и Левандовски", конкретизира той.

"Също така той забрани много продукти. В първия ден на тренировки с Гуардиола вие вече знаете как трябва да играете, да изстискате всичко от себе си без остатък и как да действате без топка. И на следващия ден вече имате видео, където е обяснено какво конкретно трябва да правите. Пеп няма да ви тормози, но ще направи всичко, за да постигате напредък, да знаете как да играете. Той е придирчив човек", обяснява Насри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички