Гуардиола за Де Бройне срещу Ливърпул: Когато намери този огън в себе си, е неудържим!


Гуардиола за Де Бройне срещу Ливърпул: Когато намери този огън в себе си, е неудържим!
Снимка: Getty Images

1078 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, отличен от Кевин Де Бройне, му се представя в осминафинала на Карабао Къп срещу Ливърпул. Полузащитникът не е на обичайното високо ниво за Белгия на Световното първенство по футбол, но играе силно срещу „червените“ на „Етихад“, давайки асистенти за головете на Ерлинг Холанд и Нейтан Аке при 3:2 ( единият момент вижте тук ).

"Кевин, когато играеш с този огън в себе си, когато намериш този огън… Какъв играч е само! Колко години е Кевин тук? Седем, осем години? Мисля, че са толкова. Има много толкова неща. Той е абсолютна легенда. Винаги го Във важни мачове, когато притежава това, той е неудържим“ , започна испанецът.

Той не спести похвали и към Рико Люис – 18-годишният десен бек на „небесносините“, който завърши с 89 докосвания до топката и спечели пет единоборства срещу Ливърпул. Младокът изоставаше единствено от Родри сред играчите на Сити при двата статистически показателя.

"От много време не бях виждал като това на Люис. Той е на 18 години, игра срещу Ливърпул с големи звезди в атаката им, а начинът, по който игра с топка и без топка…

Късметлии сме, невероятни при това, да притежаваме този играч за следващите десетилетия. Надявам се клубът да го запази, защото той беше изключителен. Мачът, който изигра, бе страхотен“ , добави наставникът. Ето какво каза колегата му Юрген Клоп след отпадането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички