Гуардиола: Титлата? Сега имаме повече точки спрямо този етап в миналия сезон, но...


Гуардиола: Титлата? Сега имаме повече точки спрямо този етап в миналия сезон, но...
Снимка: Getty Images

1384 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, отговори на въпрос за битката за титлата след победата над Манчестър Юнайтед с 3:1. Той коментира и играта на Фил Фоудън, който вкара 2 гола на градския съперник днес.

За героя Фил Фоудън

"Играта на Фоудън? Всичко опира до броя мачове, които играе сега. Той винаги е бил талантлив играч, но сега е по-зрял и разбира по-добре играта, особено в защита. Може да играе в центъра, отдясно, да създава положения и да прониква навътре, да играе отляво, да бележи отляво. Той е най-добрият играч във Висшата лига в момента за количеството работа, която върши", сподели Гуардиола, цитиран от "ВВС".

В битката за титлата всичко зависи от нас, каза Пеп

Битката за титлата

"Относно битката за титлата всичко зависи от нас. Не можем да контролираме това, което правят Ливърпул, Арсенал, Астън Вила и другите претенденти, само самите себе си. Правим каквото трябва за победа днес, в следващата сряда или понеделник.

Нашият отбор може да се нарече "легендарен". Ще можем ли да го направим? Не зная. Имаме повече точки на този етап спрямо миналия сезон. Разликата е в това, че Ливърпул спечели повече", каза още испанецът. А ето какво сподели Ерик тен Хаг след загубата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички