Гуардиола сменя Сане с талант на Валенсия


Гуардиола сменя Сане с талант на Валенсия
Снимка: Getty Images/Gulliver

2168 0

Отборът на Манчестър Сити е близо до подписа на крилото на Валенсия Феран Торес, твърдят източници в Испания, близки до Евроспорт. Представители на „гражданите“ са се срещнали с агента на Торес, за да уговорят подробностите по евентуален трансфер това лято.

Преди няколко месеца Валенсия отказа оферта от Манчестър Сити за своя футболист, но сега ще трябва да си набавят финансови средства, след като най-вероятно ще пропуснат участие в европейските клубни турнири през следващия сезон. Желанието на испанския талант е да поднови договора си с „прилепите“, но собственикът на клуба Питър Лим не може да му предложи оферта, с която да се бори с по-големите заплащания, които могат да предложат на футболиста в отбори като Манчестър Сити. Ювентус също отправи предложение към Феран Торес преди няколко месеца, като му предложи по 4 милиона евро на година и сигурно място в стартовия състав.

Реал Мадрид и Атлетико Мадрид също се интересуват от футболиста на Валенсия, но Манчестър Сити са на предна позиция за подписа на крилото, благодарение на желанието на Торес да играе под ръководството на Гуардиола. А ето кои други играчи ще бъдат желани от Манчестър Сити това лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички