Гуардиола ще се пробва за трио на Тотнъм през лятото


Гуардиола ще се пробва за трио на Тотнъм през лятото
Снимка: .

2447 0

Отборът на Манчестър Сити има големи амбиции, след като Хосеп Гуардиола застана начело на тима в началото на кампанията. "Гражданите" могат да докажат, че колебливите им игри през сезона са били случайност със следващите си два мача.

Днес те гостуват на Арсенал в дербито на кръга, а през седмицата ще играят с Челси на "Стамфорд Бридж". Ако тимът от Манчестър спечели и двата си мача, класирането в първата шестица на Острова ще стане повече от интересно. 

"Manchester Evening News" пък излезна с интересна новина днес. Тъй като е малко вероятно "гражданите" да се намесят в спора за титлата този сезон, те ще са напълно съсредоточени именно в това догодина. Поради тази причина собствениците на клуба са готови да изсипят човали с пари, за да могат да подсигурят силен отбор за следващата кампания.

Изданието твърди, че Хосеп Гуардиола е харесал трима играчи на Тотнъм и ще се опита да ги купи през лятото. За изненада на всички Хари Кейн не попада в този списък. Там са крайните защитници Дани Роуз и Кайл Уолкър и разбира се Деле Али.

"Роуз ще струва на Сити около 40 милиона паунда, а Али със сигурност ще счупи рекорда за най-скъп ангийски играч и като по нищо ще се доближи до 105-те милиона евро, които Манчестър Юнайтед плати за Пол Погба на Ювентус през лятото", пише "M.E.N.".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички