Гуардиола: Преживяхме огромно страдание, но сега имаме нова възможност


Гуардиола: Преживяхме огромно страдание, но сега имаме нова възможност
Снимка: Getty Images/Guliver

1197 0

 

"Разбира се, че сме тъжни. Вече не искам да гледам назад, трябва да се вдигнем. Имаме друга възможност в момента. Минахме през голямата тъга в сряда. Страданието е голямо, но ние направихме голям мач. Следващата година ще опитаме отново", заяви Пеп.
"Предпочитам да бяхме в 1/2-финалите. Трудно приемаме факта, че с тези качества и класа, които имаме не сме в тази фаза", добави той.
"При 1:2 вложихме всичко в атака, качихме се максимално високо по терена. Вкарахме три гола след това. Направихме всичко възможно".
"Знаете моето мнение за ВАР. Реферите имат нужда от помощ. Отидохме на 1/2-финалите във ФА Къп след нередовен гол. ВАР към момента не може да изчисти напълно грешките. Това аз не го разбирам все още"

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че неговият отбор е претърпял сериозно страдание в Шампионска лига, но сега трябва да се фокусира върху другата си голяма цел - Висшата лига. "Небесносините" отново ще се изправят срещу Тотнъм през уикенда, за да се опитат да задминат Ливърпул в шампионата.

"Разбира се, че сме тъжни. Вече не искам да гледам назад, трябва да се вдигнем. Имаме друга възможност в момента. Минахме през голямата тъга в сряда. Страданието е голямо, но ние направихме голям мач. Следващата година ще опитаме отново", заяви мениджърът на "гражданите".

"Предпочитам да бяхме в 1/2-финалите. Трудно приемаме факта, че с тези качества и класа, които имаме не сме в тази фаза. При 1:2 вложихме всичко в атака, качихме се максимално високо по терена. Вкарахме три гола след това. Направихме всичко възможно", добави още Гуардиола.

"Знаете моето мнение за ВАР. Реферите имат нужда от помощ. Отидохме на 1/2-финалите във ФА Къп след нередовен гол. ВАР към момента не може да изчисти напълно грешките. Това аз не го разбирам все още", завърши испанецът.

Междувременно Оливие Жиру задмина и най-класните нападатели на Челси, пренаписвайки историята на клуба (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички