Гуардиола отсече: Само с Холанд няма да спечелим Шампионска лига


Гуардиола отсече: Само с Холанд няма да спечелим Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1395 0

Манчестър Сити стартира поредна кампания в Шампионска лига, като отново ще се опита да триумфира в надпреварата за първи път. Днес "гражданите" ще се изправят срещу Севиля, а Пеп Гуардиола изпитва затруднения с реденето на състава в дефанзивен план поради контузиите на Кайл Уолкър и Джон Стоунс.

"Имам късмета, че клубът привлече Мануер Аканжи в последния момент. В противен случай щях да бъда много затруднен", призна испанският специалист преди мача в Севиля.

"Не са контузени сериозно, но не знам дали ще са готови за мачовете с Тотнъм през уикенда, за Борусия Дортмунд следващата седмица или за Уулвърхямптън преди паузата на първенството", каза още Гуардиола.

"Ако разчитаме само на Ерлинг Холанд, няма да спечелим Шампионската лига. Убедихме го да дойде при нас, защото ни липсваше голмайстор. Опитваме се да му създаваме възможно най-много положения, а той се опитва да се адаптира към нашия стил на игра. Разбирам, че всички говорят за него, но ако не играехме добре, нямаше да печелим мачовете", смята Пеп Гуардиола.

Ето къде може да гледате двубоя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички