Гуардиола определи кой е най-важният трофей за Манчестър Сити


Гуардиола определи кой е най-важният трофей за Манчестър Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

1243 0

"Борим се преди всичко за най-важния трофей през този сезон - Висшата лига. Той е по-важен от Шампионска лига, от ФА Къп или от Карабао Къп", обяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола преди днешния двубой с Арсенал.

"Гражданите' гостуват на "Емиратс" в отложен мач, като при успех могат да поведат с 16 точки пред втория в класирането Манчестър Юнайтед. "Сега трябва да бъдем концентрирани, защото следващите ни шест мача са ужасни с оглед на съперниците. Имам четири гостувания. Разбира се, намираме се в добра позиция, но нищо не е приключило. Трябват ни още шест победи и като се имат предвид мачовете с Тотнъм, Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед и Стоук, които се борят за оцеляване, ще ни бъде тежко. Трябва да играем и на Гудисън Парк, където статистиката показва, че винаги е трудно", коментира Гуардиола.

"Винаги е трудно да играеш срещу Арсенал, особено на "Емиратс". Може би те не са толкова постоянни през сезона, но у дома са много силни. Когато съм гостувал там с Барселона, Байерн или Сити, винаги е било тежко", допълни треньорът на "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички