Гуардиола обяви името на играча, който ще замени Кевин Де Бройне в Манчестър Сити


Гуардиола обяви името на играча, който ще замени Кевин Де Бройне в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1956 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, похвали своя подопечен Фил Фоудън и заяви, че в бъдеще именно той ще замени един от лидерите на клуба - Кевин Де Бройне.

Фоудън - №1 по влияние този сезон

"Преди няколко седмици казах, че Фил има най-голямо влияние този сезон по отношение на голове и асистенции. Този сезон той е много важен за нас. Той чете играта много добре, играе просто и по-агресивно от преди.

Пеп посочи какво влияние има Фодън върху Сити

Той винаги се радва да бележи голове и да заплашва вратата отблизо. Той се движи по терена интелигентно, така че отборът да може да се възползва от това. Той е изключителен играч. На неговата възраст той има 250 мача за Сити, което говори достатъчно за влиянието му.

В бъдеще той ще замени Кевин Де Бройне и Бернардо Силва - това ще стане. Всеки сезон той трупа опит, който след това ще предава на другите", коментира испанският специалист, цитиран от сайта на Манчестър Сити.

През настоящия сезон Фоудън има 22 мача във Висшата лига с екипа на "гражданите", в които вкара 8 гола и направи 7 асистенции. Белгиецът Де Бройне играе на "Етихад" от 2015 година насам. А какво смята Де Бройне за свой трансфер в Ал Насър четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички